Servicii

Inchiriere si vanzare reprezinta oferta noastra, cu care venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Majoritatea partenerilor nostri pornesc prin a inchiria, dupa care, multumiti de calitatea utilajelor si serviciilor oferite  iau decizia de cumparare, chiar in perioada de inchiriere.

Kranz Eurocenter pune la dispozitia clientilor o gama larga de macarale turn.

Compania noastra ofera servicii complete de:

  • vanzare-inchiriere,
  • transport,
  • montaj-demontaj,
  • operare,
  • intretinere si service.

Oferim consiliere in alegerea tipului de macara adecvat fiecarui proiect, stabilim configuratia corecta a acesteia, elaboram proiectul de amplasament, beneficiind de aportul personalului nostru calificat, cu experienta, atestat ISCIR. Pe tot parcursul acestui proces, contributia clientului se realizeaza doar prin furnizarea informatiilor legate de proiectul ce urmeaza a fi derulat, restul ramanind in sarcina reprezentantilor Kranz Eurocenter.

Ca reprezentanti ai companiei cofraje, inchiriere cofraje, popi, lift de santier, bob lift, inchiriere macarale turn, lift de fatada, platforme de lucru, cosntructii civile, constructii industriale, echipament de constructii, analizam impreuna cu clientii nostri toate aspectele tehnice si economice ale unei investitii: structura de lucru, tipul de sistem de cofrare optim, logistica aprovizionarii, organizarea santierului, optiuni de finantare, etc, solutia oferita in final fiind cea optima.

In cadrul colaborarii noastre cu cofraje, inchiriere cofraje, popi, lift de santier, bob lift, inchiriere macarale turn, lift de fatada, platforme de lucru, cosntructii civile, constructii industriale, echipament de constructii, oferta de servicii pentru lifturile de fatada si platformele de lucru este completa: vinzare, inchiriere, montaj, demontaj, realizare proiect de amplasament, service in garantie si post-garantie, mentenanta.