Despre noi

Kranz Eurocenter vine pe piata romaneasca cu solutii complete si eficiente pentru afacerea ta. Avand o experienta solida in domeniul constructiilor, Kranz Eurocenter pune la dispozitia clientilor sisteme tehnice moderne, furnizeaza materiale de constructii si ofera consultanta de specialitate.

Clientii nostri beneficiaza de o gama larga de macarale turn, sisteme de cofrare si lifturi de fatada si platforme de lucru, produse in Europa de vest.

Piata romaneasca de constructii reprezinta o continua provocare pe care noi o acceptam in dorinta de a ne perfectiona si dezvolta serviciile.

Kranz Eurocenter dispune de personal bine pregatit care, alaturi de clientul nostru, analizeaza aspectele tehnice ale unei investitii (structura de lucru, calitatea materialelor, logistica aprovizionarii, etc) in vederea gasirii unei solutii optime complete.

Kranz Eurocenter transpune in realitate proiecte imobiliare proprii sau contractate. Calitatea sta la baza tuturor activitatilor noastre. Promptitudinea si inovatia ne definesc serviciile. Integritatea si etica profesionala stau la baza fundatiei pe care construim parteneriatele noastre.